Нема на залиха

Постелнина Месечинка розе – Montex

3,690.00ден

Нема на залиха

Опис

– оградица за 3 страни на креветчето
– јорган со навлака која се отстранува
– перниче
– украсно перниче
– навлака за душек со ластик