Нема на залиха

Проодувалка Пони 3 во 1 BKIDS

3,690.00ден

Нема на залиха

SKU: 003993 Категории ,

Опис

Проодувалка Пони 3 во 1 BKIDS
Наменета за деца од 6-36+ месеци.
Проодувалка која го прати растот на вашето дете. 3 начина на игра: уште од 6+ месеци од кога ќе почне детето самостојно стабилно да седнува може да послужи како табла за играње на која има 8 интерактивни играчки пропратени со 5 забавни мелодии, светлосни ефекти и активности за развој на моторичките сетила. Од кога ќе почне да станува и да се исправува може да ви послужи како масичка за играње, за да на крај ви помогне во проодување на детето. Проодувањето да биде лесно о забавно.