Нема на залиха

Повеќеслојна сложувалка – Круг – Goki

530.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 4 години
Димензии: 11.8 x 11.8 cm
Материјал: Дрво/Wood

Оваа дрвена сложувалка ќе ги запознае децата со боите и со геометриските форми. Деловите треба да се подредат според големината, на тој начин што најпрвин се редат најмалите, потоа поголемите и најгоре – најголемите. Сложувалката е сместена во убава дрвена рамка. Оваа играчка ќе им помогне на децата во развојот на фината моторика, концентацијата и распознавањето на боите. Деловите се бојадисани со боја на водена основа, којашто е целосно безбедна.

Комплетот содржи: 1 основа за редење и 21 делче.