На залиха во главен магацин

Правосмукалка Lovely Home

990.00ден

Опис

Помага во развојот на децата, го учи детето на ред и одговорност уште на рана возраст. Произведува звучни и светлосни ефекти, го имитира чистењето и играта е позабавна. Работи со батерии. Од 3 години.

Може да ви се допаѓа и…