На залиха во главен магацин

Правосмукалка – Mini Family

590.00ден

Опис

Оваа правосмукалка е мала и интересна. Играчката ќе им даде на децата неодолив, практичен начин за истражување. Може во голема мера да ја развие креативноста кај децата, когнитивните способности и моторичките вештини.
Соодветно за деца над 3 години.