Купи!
На залиха во главен магацин

Правосмукалка Pick Up And Count – Leap Frog

3,890.00ден

Опис

Можете да сметате на учење со подигањето на предметите со правосмукалката Pick Pickup & Count!
Оваа паметна играчка правосмукалка собира десет парчиња играчки, додека децата поминуваат со неа преку нив, поттикнувајќи ги моторните вештини, затоа што лесно маневрираат со правосмукалката низ собата.
Бидејќи правосмукалката ги собира парчињата, ја препознава секоја боја и им помага на децата во учење на боите.
Топки што скокаат во резервоарот од вртливата правосмукалка, додава возбуда додека детето се преправа дека чисти.
Три режими за игра, учење бои, броеви како и броење со шест игри за учење.
Пет светлечки панели кои светат за да одговараат на бојата на парчето што правосмукалката го собира, додека таа го кажува името на бојата и го брои парчето за да го поттикнува учењето.
Рачката со можност за навалување се прилагодува на повеќе висини, дозволувајќи и на оваа играчка да расте со Вашето дете. Резервоарот за прашина ги собира и чува сите десет парчиња во боја. Учете додека чистите!