Нема на залиха

Проодувалка Happy Hippy – Chicco

2,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Проодувалка Happy Hippy CHICCO
Забавна проодувалка во шарени бои која му овозможува на детето да ги направи првите чекори.
– 4 големи тркала за поголема стабилност на детето
– Забавен центар со 5 мануелни активности: огледало, часовник што се врти, цвет што се движи, тропалка со топчиња што се вртат, 3 цилиндри што се вртат.
 
2 во 1
1. Проодувалка
2. Активен центар со мануелни активности