На залиха во главен магацин

Race Car – Lego

890.00ден

Опис

Победете во секоја трка со вашата нова количка. Сетот доаѓа со трофеј за победникот, механичарка и алат.
Соодветен за деца над 4 години.
Сетот содржи 46 парчиња.