Нема на залиха

Ракета – Orchard Toys

690.00ден

Нема на залиха

Опис

На децата ќе им биде навистина возбудливо да се натпреваруваат да ги градат јамките што е можно повисоко! На крајот на играта, сметајте ги јамките и играчот со најмногу победи.

Астронаутите ќе ги обожаваат илустрациите со пријателска тематика во вселената – од планети до метеори до вонземјани – кои можат да се користат за да се зборува за различните планети и материјата што можат да ја најдат во вселената.

Содржина:
24 ракетни траги
6 ракетни картички
6 основни картички за лансирна рампа
1 спинер
1 леток со упатства

Не е погоден за деца под 3 години поради мали делови. Опасност од гушење.

Едукативни придобивки:

Развива вештини за броење
Поттикнува набљудувачки вештини
Развива лични и социјални вештини
Развива вештини за совпаѓање и меморија
Поттикнува дискусија