На залиха во главен магацин

Рамка за Слика и Отпечаток First Print – Jungle

1,590.00ден

Опис

Овој комплет ќе биде убав спомен за сите родители кои покрај себе ги имаат своите малечки.
Мека глина која лесно се обликува и лесно се формираат отисоците, плус дополнително има рамка во која може да си ја поставите рамката на вашето дете.
Сетот содржи дводелна рамка со димензии 31cm х 21cm во едниот дел се става отисокот а во другиот сликата на вашето малечко; материјал за отисок (60g); мало сукало; една трака за лепење; упатство за користење.