На залиха во главен магацин

Релаксатор Carton Delixe Bouncer Зелен

2,320.00ден

Опис

Карактеристики на производот:
– Промовира удобност и безбедност: смирувачките вибрации и нежното движење на лулање го смируваат бебето
– Го поттикнува развојот на моторичките вештини: како што бебето ги допира и ги фаќа играчките, се подобрува координацијата око-рака и фините моторни вештини.
– Ги стимулира сетилата: Шарените активности нудат визуелна стимулација. Стимулира чувство за допир со различни текстури.
– Вибрации кои имитираат престој во автомобил, помагајќи му на бебето да дојде до мирен сон.
– Бебето може да го повлече конецот на подвижните животни за да слуша музика.
– Максимална тежина: 11 кг
– Потребна е 1D батерија (не е вклучена)