Нема на залиха

Седиште Go-One Baby Coal – Chicco

9,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Зошто да се одбере:

* Група 1 одобрено според ECE R44/04, од 9-18 кг тежина. Во автомобилот може да се фиксира со 3 точки на отпор на сигурносниот појас.
* Делот за странична заштира на главата и појасите можат да се прилагодат во 6 позиции, со цел да го следат растот на Вашето дете.

УДОБНОСТ
Удобни перничиња за појасите направени од квалитетни материјали за перфектно поставување.

ЕДНОСТАВНО ЗА ФИКСИРАЊЕ
Едноставно за фискирање во автомобил, само следете го водичот на црвениот појас.

СИСТЕМ НА СПУШТАЊЕ
Брзо може да се спушти во 5 позиции, од седечка до лежечка позиција.

ЕДНОСТАВНО ПОДЕСУВАЊЕ
Задно копче за лесно подесување на наслонот за главата и појасите со само една рака.

НАВЛАКА КОЈА СЕ ОТСТРАНУВА
Платно кое лесно се отстранува без да се отстранат појасите за да се превенира неправилно поставување. Се пере машински на 30 степени.

РАСТЕЊЕ
Делот за странична заштира на главата и појасите можат да се прилагодат во 6 позиции, со цел да го следат растот на Вашето дете.