Нема на залиха

Седиште Romeo Isofix Grey – Moni

2,930.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за автомобил погодно за деца од Групата 3 (22 до 36 кг).
ISOFIX – систем за безбедност.
Луксузен материјал и лесен за чистење.