Нема на залиха

Седиште Traver Shield 9-36кг Isosafe – Joie

9,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Карактеристики на седиште за автомобил за деца Traver shield на Joie Група 1/2/3 (9-36 кг)
Прилагодлива поддршка за главата во 6 различни висини за оптимално усогласување на големината на детето;
Безбедносните перничиња може да се прилагодат во 4 различни позиции (група 1)
Прилагодливост на конекторите за ISOSAFE со копче за лесно ослободување
Погодно за деца од 9 – 36 кг (одговара на приближно 9 месеци до 12 години)
Дополнителна заштита на главата, градите и карлицата која се отстранува лесно
Седиште кое може да се прилагоди целосно на длабочина
Седиштето и потпирачот за грб се поставени со материјали кои дишат
Лесно за одржување, не содржи штетни материи, лесно за исталирање
Се користи во комбинација со каиш за возило и по избор со ISOSAFE конектори за дополнителна стабилност
Тежина: 8,5 кг