Нема на залиха

Седиште за автомобил 4 FIX Dark Grey – Kikka Boo

7,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.

• Седиште наменето за бебиња од самото раѓање до 36 кг.
• Од 0 до 9 кг. се поставува на задното седиште од автомобилот во насока обратна од
движењето на автомобилот. Препорачано користење во оваа позиција до 13 кг.
• Од 9 до 36 кг. се поставува во насока на движење на автомобилот.
• 4 позиции на наслонот на седиштето.
• Дополнителен ISOFIX систем на поврзување за поголема безбедност и полесна инсталација на седиштето.
• Прилагодлив потпирач за глава во 6 позиции.
• Квалитетен и удобен материјал.
• Безбедносен систем со 5 точки на поврзување.
• Мека подлога за помали дечиња која може да се извади кога повеќе нема да биде потребна.
• Дополнително вградено перниче за новороденчиња.
• СПС-Систем за странична заштита што обезбедува дополнителна безбедност.