Нема на залиха

Седиште за автомобил Akita Red pass 9-36 кг – Chicco

12,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиштето за автомобил на Chicco AKITA група 1/2/3(9-36kg) е според стандардите ECE R44 / 04.
Ги прати децата во нивното растење, од 1 до околу 12 години.

Лесно поставување:

Поставувањето во автомобилот со 3 точки на отпор, е многу лесно, според упатствата за црвениот ремен.

УДОБНОСТ:

Има мини-редуктор кој го поддржува детето при првите патувања.

Највисока безбедност:

Позиционирањето на ременот во групата 2/3 обезбедува заштита на абдоменот на детето.

ГРУПА 1:

Седиштето за автомобилот е опремено од 3 точки на отпор, според упатствата за црвениот ремен.
Содржи мек редуктор.

ГРУПА 2/3:

Седиштето во автомобилот се поставува со појаси и има 3 точки на отпор.
Седечкиот дел ги прати децата во растот и е погодно за деца до 36 кг благодарение на прилагодливиот потпирач за глава.

Димензии и тежина:

Ширина: 44см
Висина: 64/81
Тежина: 13 кг