На попуст!
Нема на залиха

Седиште За Автомобил Avanti Camel 9-36 кг – Jungle

4,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиштето е произведено во согласност со европскиот стандард ECE R44/04.
Наменето за возраст од 9-36 кг (од 9 месеци до 12 години).
Димензии на седиштето: 44cm ширина, 67cm висина , 46cm длабина.
Врзувањето на детето е во 5 точки со што се овозможува сигурност во возењето.
Деца од 9-18 месеци мора да бидат врзани со безбедносните каиши од седиштето.
Страните се подигнати и овозможуваат безбедност од странични удари.
Ергономската рачка на задниот дел од седиштето за автомобил служи за подесување на висината на сигурносните појаси на 4 нивоа така да детето има исправена и удобна позиција.
Наслонот на седиштето за автомобил се раздвојува од седечкиот дел со што се добива бустер столче кое се користи за поголеми деца.
Седиштето е обложено со платно кое лесно се вади и се лесно се одржува.