На попуст!
Нема на залиха

Седиште за автомобил Evolute 360 ISOFIX Carbon – Chipolino

8,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиштето за автомобил е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.;
Седиштето може да се користи со изглед „НАЗАД“ за деца со тежина до 18 кг.;
За групите со тежина 0+ и I (0-18 кг.), Седиштето поставено кон „НАЗАД“, се користи системот ISOFIX за прицврстување на седиштето + Уред за горниот ремен;
За тежинските групи I, II и III (9-36 кг), седиште монтирано свртено нанапред “НАПРЕД”, седиштето е прицврстено на седиштето на возилото со помош на ременот од 3 точки на автомобилот + совети ISOFIX;
Седиштето може да ротира 360 степени на пластичната основа;
4 позиции на прилагодување на наклон на стол;
Прилагодување на висината на потпирачот за глава – 10 позиции;
Седиштето обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
Седиштето гарантира одлична заштита во случај на страничен удар;
Безбедносен ремен со 5 точки со меки рампа;
Можност за прилагодување на должината на ремените;
Дополнителни меки влошки за телото на детето;
Перница за намалување на напнатоста во половината на бебето;
Тапацирот може да се отстрани и пере;
Одобрено и заверено според ECE R44 / 04 – тежински групи 0+, I, II и III (0-36 кг.).

Димензии: L 53 cm/ W 46 cm/ H 74 cm