Нема на залиха

Седиште За Автомобил Flash Cherry 9 До 36 кг – Foppapedretti

11,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за автомобил одобрено за групи 1, 2 и 3 за деца од 9 до 36 кг (приближно 9 месеци до 12 години) со систем за монтирање ISOFIX
Прицврстување на седиштето во возилото благодарение на системот Isofix и Top Teter за група 3
Системот Dual Fix за групата 2 и 3, овозможува детското седиште да биде прикачено со или без Isofix
Анатомско седиште со заштита од страничен удар, меко обложување, редуктор, безбедносни појаси со 5 точки на отпор обложени со меки штитници за рамењата
Пролагодлив потпирач за грб ,се прилагодува и во висина
Во согласност со европската регулатива ECE R44 / 04