Нема на залиха

Седиште За Автомобил Isoplus Cherry Foppapedretti

14,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Isoplus седиште за во автомобил, опремено со ISOFIX и DUAL FIX систем и хомологирано за групи 1,2 и 3 ( од 9 до 36кг).
Анатомското седиште содржи иновативен и безбеден систем за странична заштита од удар, што ќе го направи секое патување на детето безбедно и удобно.
Isoplus има седиште со прилагодување на наслонот и е достапно во различни бои.

Во согласност со европскиот стандард ECE R44/04

– Прилагодлив наслон за главата
Внатрешен редуцир и перниче
Заштитни каиши за безбедност со 5 точки на отпор
Детали на седиштето направени од еко кожа

– Прилагодлив наслон на седиштето
Систем за странична заштита
Приклучокот за ISOFIX и каишот за безбедност со 3 точки на отпор секогаш треба да се употребува за група 1, а DUAL FIX за групи 2 и 3.