Нема на залиха

Седиште За Автомобил Oasys 0m+ Up Bebe Care Titanium – Chicco

10,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Oasys 0+ Up BebeCare одобрено во Група 0+ (0-13 кг). Брзо и лесно поставување во автомобилот, со или без база. Удобно во сите фази од растот. Компатибилно со количките Love UP i StyleGo UP.

РАЗНОВИДНО
Базата која е секогаш вклучена, овозможува седиштето за автомобил да се инсталира брзо и едноставно. Преместувањето на бебето од количката во автомобилот сега е полесно.

УДОБНО
Мини перничето може да се користи од раѓање се до 6 кг тежина на бебето. Дизајнирано е да гарантира правилна позиција за Вашето малечко од неговите први патувања.

BEBECARE
Надополнето со BebeCare, прв систем развиен во соработка со Samsung, кој вклучува вградени сензори, што го детектираат присуството на детето.

БЕЗБЕДЕН И ПАМЕТЕН СИСТЕМ
BebeCare е прв вграден систем кој сигнализира за присуството на детето во колата, благодарение на 2 различни нивоа на аларм. Безбедно, едноставно и брзо.
Начинот на работа е едноставен, ви треба само паметен телефон, bluetooth и BebeCare апликација.

ПРИЛАГОДУВАЊЕ
Поддршката за главчето и безбедносните каиши истовремено се прилагодуват, обезбедувајќи најдобра заштита на детето како што расте.