На попуст!
На залиха во главен магацин

Седиште За Автомобил Seat3Fit Desert Taupe 0-25кг – Chicco

23,990.00ден

Опис

Наменето за деца од 40 до 125 cm висина, со тежина од 0 до 25 kg и за возраст од раѓање до околу 7 години. Совршено одговара за секое патување!
Seat3Fit i-Size е повеќегрупно седиште кое расте со Вашето бебе до возраст на 7 години. Одобрено е според најновиот стандард i-Size ECE R129/03 за деца од 40 до 125 cm (возможно е обратно да се транспортира до 105 cm). Системот за ротација од 360° го олеснува менувањето на правецот на гледање и им овозможува на родителите лесно да го врзат и да го одврзат своето бебе од седиштето.
Седиштето има Isofix и потпорна ногара, која се преклопува кога седиштето се користи за групата 2 (над 100 cm висина).
Со ова се овозможува Вашето дете да има доволно простор во подножјето кога се вози во правец на движењето на автомобилот.
Со систем за навалување во сите групи за да се овозможи релаксирано патување. Вклучени редуктори за удар.

Одобрено за транспорт за деца од 40 до 125 cm
Интегрирана заштита од страничен удар
Системот за ротација од 360° го олеснува менувањето на насоката
Потпирач за глава прилагодлив во висина
Прилагодлив потпирач за грб
Вклучен систем Isofix
Безбедносни појаси: Група 0+/1 со појас со 5 точки на отпор и група 2/3 со појас со 3 точки на отпор
Спецификации:
Опција за вградување во автомобил: Со базна станица и држач Isofix, од група 2/3 со базна станица Isofix и сопствен ремен со 3 точки на отпор на возилото
Монтирање: Наспроти насоката на патување од 40 до 105 cm и свртено кон напред од 15 месеци
Димензии на производот (должина x ширина x висина): 49 x 44 x 61 cm
Седиште (должина x ширина x висина): 20 x 24,5 x 41 – 59,5 cm
Основа за поддршка прилагодлива од 27 до 53 cm
Тежина на производот: 15,4 kg
Материјал на навлаката на седиштето: 100% полиестер
Одржување на навлаката на седиштето: 30 °C

Вие исто така би сакале…