Нема на залиха

Сет 2 Пластични Шишиња Natural Feeling Розе Со Лажалка Силикон 0+ – Chicco

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

1 пар – пластично шише NATURAL FEELING 150мл розе 0м+ силикон, наменето од 0+ месеци со регулиран, бавен проток.
1 пар – пластично шише NATURAL FEELING 250мл розе 2м+ силикон, наменето од 2+ месеци со среден проток.
1 пар – лажалка физио форма комфорт розе 0м+ CHICCOШишиња кои го поттикнуват инстиктивниот начин на цицање кај бебињата.
Зошто овие шишиња да бидат Ваш избор:
• Идеални за новороденчиња – веднаш прифатени од страна на бебињата (96% прифатеност на бебињата при тест направен кај 50 мајки и бебиња на возраст од 0-3 месеци, Италија 2016)
• Револуционерна формула – цуцла под агол создадена за првиот оброк на бебето во идеална позиција како што би било при првото доење
• Идеално за мешано хранење – транзиција од доење на хранење со шише и обратно (потврдено кај 95% од страна на бебињата од кои тестирани 100 мајки и бебиња, 0-6месеци,Италија 2016)Екстра нежна текстура на силиконската цуцла, за поголемо уживање при хранењето.
Лажалка – Уникатна форма дизајнирана да го поддржи физиолошкото дишење на бебето. Ексклузивната форма на лажалката, помага јазикот да се позиционира нанапред и да се одржува отворен дишен пат.
Хигиенски силикон со сатенски мек финиш.
ЗОШТО ДА СЕ ИЗБЕРЕ:
Остава доволно простор помеѓу брадата и носот, со безбедносен прстен.
Подобра циркулација на воздух која овозможува кожата слободно да дише.
Нежно лежи на лицето.

Вие исто така би сакале…