На залиха во главен магацин

Сет 2 Шишиња Пластика Natural Feeling Сино Со Лажалка Силикон 0+ – Chicco

980.00ден

Опис

Сетот содржи:
1пар – ШИШЕ ПЛАСТИЧНО NAT FEELING 150МЛ СИНО 0М+ СИЛИКОН CHICCO
• наменето од 0+ месеци со регулиран, слабокапечки проток.
1пар – ШИШЕ ПЛАСТИЧНО NAT FEELING 250МЛ СИНО 2М+ СИЛИКОН CHICCO
• наменето од 2+ месеци со среден проток.
1пар – ЛАЖАЛКА СИЛИКОН AIR СИНА 0-6М CHICCOШишиња кои го поттикнуват инстиктивниот начин на цицање кај бебињата.Зошто овие шишиња да бидат Ваш избор:• Идеални за новороденчиња – веднаш прифатени од страна на бебињата (96% прифатеност на бебињата при тест направен кај 50 мајки и бебиња на возраст од 0-3 месеци, Италија 2016)

• Револуционерна формула – цуцла под агол создадена за првиот оброк на бебето во идеална позиција како што би било при првото доење

• Идеално за мешано хранење – транзиција од доење на хранење со шише и обратно (потврдено кај 95% од страна на бебињата од кои тестирани 100 мајки и бебиња, 0-6месеци,Италија 2016)

Екстра нежна текстура на силиконската цуцла, за поголемо уживање при хранењето.

Лажалка – Уникатна форма дизајнирана да го поддржи физиолошкото дишење на бебето. Ексклузивната форма на лажалката, помага јазикот да се позиционира нанапред и да се одржува отворен дишен пат.

Хигиенски силикон со сатенски мек финиш.

ЗОШТО ДА СЕ ИЗБЕРЕ:
Остава доволно простор помеѓу брадата и носот, со безбедносен прстен.
Подобра циркулација на воздух која овозможува кожата слободно да дише.
Нежно лежи на лицето.