На залиха во главен магацин

Стерилизатор За Микробранова – Chicco

1,390.00ден

Опис

Стерилизатор на пареа за микробранова печка

Брз и едноставен за користење
Стерилизира само за неколку минути. Се што треба да направите е да ставите 200 мл вода во основата, да ги поставите предметите за стерилизирање и да го ставите стерилизаторот во микробрановата печка.

Природна ефективност
Ефективна стерилизација со пареа без хемиски адитиви. Уништува 99,9% штетни бактерии во домаќинството. 24 часовна заштита: додека е капакот затворен, предметите остануваат дезинфицирани.

Практичен
Неговата компактна големина го чини совршен скоро за секоја микробранова печка. Доаѓа во продажба со посебна фаќалка заради обезбедување максимална хигиена во текот на вадењето и составувањето на стерилизираните предмети.