Нема на залиха

Сет коцки

2,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Сет коцки

За возраст од 24+ месеци
32 парчиња
Поддржува развој на интелигенција на децата и имагинација
Ги подобрува моторните вештини кај децата
Стилски изглед и ергономски дизајн
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата