На залиха во главен магацин

Сет Масичка со Пластелин – Градежни Возила

2,190.00ден

Опис

Забава со часови за малечките креативци! Натоварете го камионот со асфалт потоа изградете, израмнете и направете го патот. Креативен сет со градежни возила кој ќе ги воодушеви вашите малечки креативци.

Сетот содржи:
35 делови
6 туби со плателин(виолетова,портокалова, зелена, сина,жолта и црвена боја)
масичка, камион, ваљак, метро, пила, чекан, калапи за изработка на сообраќајни знаци…

Димензија на производот: 50х50х40см.

Производот се препорачува за деца над 3 години.