На залиха во главен магацин

Шише Пластично Perfect5 150мл Розе 0м+ Силикон – Chicco

640.00ден

Опис

Perfect 5 анти-колик шише од Chicco, 0м+ со бавен проток, 150мл.
Шише со двојна намена, кое се адаптира на потребите на вашето бебе, благодарение на новиот систем на интуитивен проток.
Иновативен систем дизајниран за да го задоволи и да се прилагоди на физиолошкото цицање на секое бебе, за да се чувствува задоволно и релаксирано во текот на доењето и после него.
Ексклузивната еквилибриум мембрана, на основата на шишето, го регулира протокот на воздухот, адаптирајќи се веднаш и континуирано на интензитетот и ритамот на цицање на бебето, за максимален комфор.
Анти-колик ефект.
Мембраната на основата на шишето и физио цуцлата, го спречуваат голтањето на воздух, повраќањето и грчевите.
Клинички тестирано. Го следи природниот и индивидуалниот ритам на цицање, овозможува константно и правилно хранење, без прекини или губење на здив.
Цуцлата совршено одговара на устата на бебето и го следи природниот начин на цицање. Мек силикон кој му дава на детето пријатно и природно чувство.
Максимална хигиена и лесно чистење.