На залиха во главен магацин

Контејнер Термален За Храна 6М+ – Chicco

1,990.00ден

SKU: 076590000 Категории: ,

Опис

Исполнет со топла вода или ладна храна
Земете храна за бебиња во секое време
Чувајте го топло или ладно 6 часа
Хранењето е удобно при патување
Погодно за бебиња од 6 месеци

Chicco изолирани контејнери за храна за бебиња од 180мл, садови кои можат да се полнат со топла или ладна храна и последователно се користат во изолирани контејнери од 350мл. На овој начин може да се земе храна за бебиња во секое време и да ја задржите до 6 часа топла или ладна.
Благодарение на придружната лажица, која може да се чува во практична кутија,хранењето при патување ке ви биде удобно.