На залиха во главен магацин

Шише Пластично Perfect5 240мл Сина 0м+ Силикон – Chicco

550.00ден

Опис

Perfect 5 анти-колик шише од Chicco, со среден проток, 240мл.
Шише со двојна намена, кое се адаптира на потребите на вашето бебе, благодарение на новиот систем на интуитивен проток.
Иновативен систем дизајниран за да го задоволи и да се прилагоди на физиолошкото цицање на секое бебе, за да се чувствува задоволно и релаксирано во текот на доењето и после него.
Ексклузивната еквилибриум мембрана, на основата на шишето, го регулира протокот на воздухот, адаптирајќи се веднаш и континуирано на интензитетот и ритамот на цицање на бебето, за максимален комфор.
Анти-колик ефект.
Мембраната на основата на шишето и физио цуцлата, го спречуваат голтањето на воздух, повраќањето и грчевите.
Клинички тестирано. Го следи природниот и индивидуалниот ритам на цицање, овозможува константно и правилно хранење, без прекини или губење на здив.
Цуцлата совршено одговара на устата на бебето и го следи природниот начин на цицање. Мек силикон кој му дава на детето пријатно и природно чувство.
Максимална хигиена и лесно чистење.