На попуст!
Нема на залиха

Слонче Push And Play – Vtech

890.00ден

Нема на залиха

Опис

Притиснете и играјте со слончето од VTech! Копчето за осветлување активира песни, забавни фрази и запознавање со животните. 2 песни и 10 мелодии.
Опис
Запознајте го и играјте со слончето од VTech! Овој симпатичен мал слон навистина е најдобриот пријател на бебето!
Рачката е лесна за држење и совршена за малите раце, го поттикнува ползењето, истражувањето и развојот на моторните вештини.
Двете копчиња во различни форми на страната ги претставуваат слонот и неговите пријатели животни, формите и броењето, звуците, мелодиите и фразите.
Малите истражувачи можат да го туркаат слонот со што се активираат и можат да се слушнат разиграни звуци и кратки фрази.
Големите текстури на ушите на слончето обезбедуваат тактилна стимулација и го охрабруваат развојот на моторната вештина.
Светлечкото копче активира песни и забавни фрази. Вклучува 2 песни заедно и 10 мелодии.
6+ месеци

Вие исто така би сакале…