На попуст!
На залиха во главен магацин

Оградица Giant Light Pink – Moni

3,990.00ден

Опис

Погодна за деца со тежина под 15 кг и висина под 86.4 см.
Лесна за склопување, погодна за транспорт.
Детска оградица за игра со квадратна форма – 1 ниво
3 страни со мрежа
Двојно обезбеден систем за склопување

Карактеристики:
93x93x77см
9,10 кг

Вие исто така би сакале…