Нема на залиха

Сложувалка со 6 дрвени коцки – Janod

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа прекрасна игра составена од 6 коцки од дрво ќе го охрабри вашето дете да ја развива својата координација и неговото чувство за набудување. 6-те илустрации во нежни бои, на кои се претставени 6 животни со своите малечки: мечка, лисица, зајак, пиле, елен, ќе ја поттикнат имагинацијата и визуелната меморија на вашето дете.

Димензии: 12 x 5 x 16,5 cm
Материјал: Дрво
Возраст: 12+