Нема на залиха

Сложувалка за учење на англиската азбука – Janod

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: Од 3 до 6 години
Димензии: 62.4 x 36.3 x 1.1 cm
Материјал: Дрво и Картон

Џиновска сложувалка составена од 28 картонски парчиња со илустрации и 26 букви од дрво. За да ја комплетираат сложувалката, децата треба да ги наместат буквите кај соодветните илустрации. Покрај за учење на абецедата, оваа сложувалка е идеална и за развојот на фините моторички вештини.