Нема на залиха

Сложувалка за во бања – Мапа на светот – Janod

890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 47 x 0,9 x 24 cm (18.5 x 0.4 x 9.4″)
Материјал: PEVA

Со оваа мапа на светот за составување во бањата, децата ќе се забавуваат патувајќи со четирите фигури на возила што ќе кружат низ целиот свет, во воздухот или во морето. Кога 28-те парчиња ќе се натопат во водата, тие пловат и може да се лепат на плочките во бањата! Откако забавата ќе заврши, мапата се чува во својата мрежа, којашто може да се залепи на ѕидот.

Сетот содржи: сложувалка од 28 делчиња, 4 парчиња во форма на возила, 1 мрежа за складирање.