На попуст!
На залиха

Сортер куќичка за животни 2 во 1 – Chicco

1,190.00ден

Опис

Класичен сортер со форми од Chicco, со нов дизајн и светли бои.
Играчка 2 во 1 која му помага на вашето малечко да ги развива когнитивните вештини.
Со две нивоа на комплексност, како и стимулирање, на координацијата раце-очи и прецизноста со отварање и затварање со користење на 5 клучеви.
– 10 форми за пуштање низ отворите (5 геометриски форми и 5 форми на животни).
– 5 клучеви за отварање и затварање на вратничките
– рачка за носење