На залиха во главен магацин

Сортер сложувалка – PlayGo

1,190.00ден

Опис

Коцката доаѓа со различни геометриски фигури.
Горната страна на коцката е сортирач со пет дупки, кои треба да ги погодите со форми со соодветна големина.
Откако правилно ја направи  сликата, детето ќе се запознае со животните на фармата. За време на игрите, кажете му на вашето дете за животните  на сликата и како тие живеат.
Коцката нема остри агли и е направена од сигурна пластика.
Сортерот Toy Farm развива размислување, внимание, фини моторни вештини.
Изработени од висококвалитетни материјали отпорни на удари, безбедни за здравјето на децата со соодветна сертификација за квалитет со светли шари.

Возраст од 18 + месеци
Големина: 16×19×21 cm.
Материјал: пластика