На залиха во главен магацин

Сортер со топчиња и чекан

490.00ден

Опис

 

Возрасна група 12 +

Материјал на производот: пластика

Комплетен сет: чекан, тело, топчиња

Димензии: големина на чекан: 17 x 6,5 cm, дијаметар на топката: 5 cm