Нема на залиха

Столарска маса и алати (Голема) – EVER EARTH

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Децата учат низ игра, откривајќи и практикувајќи ги работите што ги научиле. Оваа дрвена столарска масичка со алати содржи завртки, чекан, пила, делчиња за склопување, одвртувач, преграда за складирање и други делови.

Играњето со оваа играчка придонесува за развој на вештината на рацете и овозможува усовршување на чувството за простор. Исто така, ги учи децата за различните видови работа и како алатите можат да се користат за со нив да се направат различни нешта.

 

Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council) и сите се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

Димензии: 13.7 x 15.9 x 24.3 cm
Возраст: 3+
Материјал: Дрво
Димензии: 37.5 x 22.5 x 32.5 cm