Нема на залиха

Столче за хранење – Maxi Chipolino

5,960.00ден

Нема на залиха

Опис

Димензии на столот во распространета позиција:
L 95 cm / W 54 cm / H 107 cm

Димензии на столот во преклопената положба:
L 39 cm / W 54 cm / H 97 см

Димензии на седиштето: L 94 cm / W 29 см

Избор на повеќе бои – Погледнете ги сликите

Столот е погоден за деца кои можат да седат сами со тежина до 15 кг;

Широко и поклопено удобно седиште – лесно за чистење;
Сигурносен појас со 5 точки со меки влошки;
Три позиции на потпирачот за грб – удобно за хранење и за помало бебе;
Двоен лента за хранење – горната лента може да се отстрани и исчисти;
Прилагодлива фиока за хранење напред и назад;
Долниот дел од таблата е со осигурувач;
Шест позиции на седиштето во висина;
Подножјето за нозете може да се прилагоди;
Кошница за додатоци под седиштето;
Тркала за лесно движење;
Компактен за складирање кога е склопен;
Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 14988.