Нема на залиха

Стратегиска игра – ЛУДИ ПИРАТИ – Janod 6+

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Заплови во неверојатна потрага по богатство. Качи се на својот брод, плови по морињата и земи го богатството, харбро борејќи се со морски чидовишта и со други пирати.

Соодветно за возраст од 6 до 12 години

Материјал: Картон и дрво

Димензии: 25 x 5.5 x 25 cm

Janod Франција