На залиха во главен магацин

Студио За Моден Дизајн Deluxe – Buki France

2,850.00ден

Опис

За возраст од 8 години и понатаму
Дизајнерско студио за да креирате сопствена книга за женска и машка мода!
Го поттикнува развојот на креативноста, љубопитноста и фантазијата

Вклучете го светлото, ставете шаблон и нацртајте облека на фигурата на човековото тело. Потоа украсете ги со самолепливи ткаенини, сјај или со кој било од многуте други вклучени додатоци. Вметнете ги фризурите, горните и долните делови и обувките што сте ги дизајнирале во книгата. Потоа само свртете ги страниците и можете да имате нов изглед секој ден!

Комплетот содржи:

Студио за дизајн (држачи за додатоците)
– 1 светилка
– 1 книга
– 6 колекции со шаблони
– 2 дупчалки
– 1 перо
– 6 двострани фломастери
– 6 боички
– 1 четка за боење
– 1 рапитограф
– 1 острилка
– 1 шишенце со мали декоративни монистра
– 2 шишенца со светки
– 1 ножици
– 1 лист со монистра
– 1 торбичка со дијамнти
– 1 торбичка со мали туфки
– 1 шишенце лепило
– 1 лист со налепници
– 17 листови со самолепливи текстили
– 4 ленти
– 5 листови во боја А5 формат
– 1 ролна двостран селотејп
– 30 листови со нацртана контура на тело
– Илустрирано упатство за користење