На залиха во главен магацин

Сунѓер За Во Корито Син – Baby Jem

620.00ден

Опис

• Сунѓерот е специјално дизајниран да го олесни капењето на бебето и да има максимална удобност.Се суши лесно и брзо.
• Димензии на производот: 31 x 45 x 6 cm.

Може да ви се допаѓа и…