Нема на залиха

Светот на животните – Книга и сложувалка (патувај, учи и истражувај) – Sassi Junior

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Нашата планета е дом на неверојатен број на различни живеалишта и средини, од поларни ледени капачиња до шуми до савани, и секое е свет што треба да се открие! Составете ја овалната загатка за да ги видите интересните животни кои живеат на секој континент, прочитајте ја книгата за да дознаете фасцинантни факти за суштествата што живеат на Земјата!