Нема на залиха

Табла со овошје и зеленчук што се сече – Janod

1,490.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 2-4 години
Димензии: 24 x 25 x 3,2 cm
Материјал: Дрво

Оваа магнетна дрвена табла со додатоци, е совршена за готвење како возрасните, коишто сечат и лупат овошје и зеленчук! Децата ќе ја подобруваат својата умешност, со тоа што правилно ќе го држат ножот и ќе притискаат врз исечоците. Таблата е двострана: сложувалка од едната страна и табла за сечење од друга страна. Комплетот содржи: домат, морков, круша, јаболко, банана, лимон и нож.