Нема на залиха

Термометар жаба – Baby Jem

350.00ден

Нема на залиха

SKU: 900225 Категории ,

Опис

• Овозможува правилно мерење на температурата во водата а со својата симпатична форма забавата во бањата ќе биде поголема.
• Соодветната температура на водата е 37 Ц и е означена на скалата со симбол. Достапни бои: зелена и потокалова
• Погоден за деца од 0+ месеци.
• Димензии на производот: 8 x 16 x 1cm.
• Димензии на пакувањето: 13 x 25cm.