На попуст!
На залиха во главен магацин

Далечински Управувач Scout’s Learning – Leap Frog

1,110.00ден

Опис

Притиснете на копчињата за да откриете форми и броеви!
Пронајдете забавно учење на секој канал, бидејќи Вашите малечки истражуваат преку 65+ песни, мелодии и аудио одговори со Извидникот.
Задржете ги Вашите малечки анимирани со далечинскиот управувач- играчка што ги запознава со броеви, форми и први зборови.
Притиснете на копчињата со броеви за да слушнете како Извидникот се забавува во различни временски услови.
Притиснете број за да броите или да му помогнете на Извидникот да наоѓа предмети во својата градина.
Притиснете го копчето за музика за да слушнете песничка за броење, песничка со броевите и забавни мелодии.
Ги запознава децата со први зборови и фрази, броеви, форми и повеќе начини на игра.
Преку оваа имитативна игра, играчката воведува рани концепти околу броевите и формите, додека децата ги вежбаат своите моторни вештини.
Бара 3 ААА батерии (батерии вклучени само за демо цели, нови батерии препорачани за редовна употреба); наменето за возраст од 6 месеци до 3 години.