Нема на залиха

Човековото Тело Под Рентген HEADU

930.00ден

Нема на залиха

Опис

Склопете ја големата сложувалка, набљудувајте ги сликите и откријте колку е фасцинантно човечкото тело: неговите витални органи, системите, скелетниот систем и многу други.

Димензии на сложувалката: 60 x 35cm 84 парчиња
Едукативни придобивки: The human body • Vital functions and organs • Organs and systems • Observation and the scientific method • Visual memory • Attention and concentration
Материјал: Картон
Возраст: 6-10