Нема на залиха

MERCEDES BENZ AMG

14,770.00ден

Нема на залиха

Опис

Лиценцирано MERCEDES BENZ AMG на акумулатор, многу посакуван Џип од малите дечиња, кој многу им се радуваат. Џипот е реалистичен и удобен, како за контрола на родителите со далечинско управување, така и за Вашето детенце.

Одличен за дечиња над 3 до 8 години до 30 кг.