Нема на залиха

Торба За Мајка Evo Bold – MUTSY

4,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Идеална торба за мајката во која можат да си ги складира потребните работи за нејзиното бебе.Вклучува посебни прегради за шишиња, памперс, храна. Торбата има патент со кои можете да го зголемите капацитетот на торбата.